Doggy Dating
Doggy Dating

Doggy Dating

De DoggyDating app is dé alle-in-een app voor hondeneigenaren! Met meer dan 100.000 downloads is DoggyDating de grootste honden-community van de Benelux!

DoggyDates

Het gaat in de app natuurlijk om de DoggyDates. In dit onderdeel kun je komende wandelingen bekijken zoals een Herderwandeling, een nieuwe DoggyDate aanmaken of er eentje zoeken. Wil je zelf een date aanmaken? Dan geef je hiervoor relevante informatie op zoals naam, omschrijving, locatie, datum, tijd en duur. Mensen in de buurt, die de app ook gebruiken, krijgen dan een melding van een nieuwe DoggyDate en kunnen hierop reageren. Je eerste DoggyDate is een feit!

DoggyDating downloaden

Het idee erachter is erg leuk en wordt door vele enthousiaste hondeneigenaren gebruikt. Wil je ook eens een date regelen voor je hond? Installeer dan de app. Het gebruik van de app is helemaal gratis maar er zijn wel advertenties.

DoggyDating App 

Dé alles-in-een app van DoggyDating is onmisbaar voor ieder baasje! Losloopgebieden, hondenwandelingen,

 

Losloopgebieden 

Waar mag de hond los? Mag dat het hele jaar? Is er ook zwemwater? Is het omheind? Kan ik er na afloop iets drinken? Waar kan ik parkeren? En wat vonden anderen van dit gebied?

 

DoggyAlert 

Hond kwijt of juist een hond gevonden? Met de DoggyAlert in de DoggyDating app helpen andere baasjes je zoeken en kunnen ze doorgeven waar ze de hond hebben gespot!

 

Doggy Dating
Doggy Dating
Doggy Dating
Doggy Dating
Doggy Dating
Doggy Dating