Vectra 3D, bonbons en Anthelmex
Vectra 3D, bonbons en Anthelmex

Vectra 3D, bonbons en Anthelmex

Woensdag 27 januari 2021

Vectra 3D bevat een unieke combinatie van drie actieve bestanddelen. De samenstelling laat een snelle verspreiding van het product over het lichaam van de hond toe. Vectra 3D beschermt pups en volwassen honden tegen volwassen vlooien, teken, muggen, steekvliegen en zandvliegen. Bovendien voorkomt Vectra 3D de ontwikkeling van alle onvolwassen vlooienstadia (eieren, larven en poppen) en helpt zo mee aan de bestrijding van de vlooien in de omgeving.

Omdat het wintertijd is, geven we zelf de puppy's bonbons: schapenvet met knoflook.

Weg met vlo en teek. Ondersteunt: weerstand, afweer, huid, vacht en (spijs) vertering

 

 

Bijwerkingen van Vectra Pipet (tegen vlooien en teken)

en Anthelmex (voor ontwormen)

Vectra Pipet tegen vlooien en teken

Tijdelijke roodheid en jeuk na toediening van VECTRA 3D worden af ten toe gemeld. Meestal verdwijnt dit spontaan en binnen 24 uur.

Heel af en toe (zelden) worden verschijnselen gezien als: gedragsveranderingen, vocalisatie (huilen), angst of sloomheid, vermindering van de eetlust, zenuwtrekken of spiertrillingen. Aantasting van de motoriek wordt zelden gemeld. Ook al deze verschijnselen zijn tijdelijk.

Hetzelfde geldt voor verschijnselen als braken en diarree. Ook deze komen zelden voor en verdwijnen spontaan.

We raden je altijd aan om je dierenarts te raadplegen. Je dierenarts is (wettelijk) verplicht om vermoedelijke bijwerkingen te melden.

Het kan ook nog zijn dat je "cosmetische veranderingen" waarneemt, zoals een plek die nat lijkt te blijven, haren die aan elkaar plakken of opgedroogde restanten van de pipet-inhoud. Meestal zie je er na 48 uur niets meer van, maar als je het eerder wil verhelpen, dan is het een kwestie van even borstelen.

Anthelmex kauwtabletten hond

Bijwerkingen:

In zeer zeldzame gevallen kunnen voorbijgaande en milde maagdarmklachten, zoals bijvoorbeeld braken, voorkomen.

7 juni 2021

Izzy Bella Donna

Ik ben al diverse keren naar de DA (dierenarts) geweest, ze moest bench rust maar dat is onmogelijk omdat ze een bom energie is.

Dus ik probeer haar zoveel mogelijk op de rem te gooien. Ze is echt ziek geweest, de reden is niet duidelijk, maar het was na ontwormen en een week later pipet tegen teken en vlooien.

Ik had beide bij de dierenarts gekocht en voor veilige producten gekozen:

Anthelmex voor ontwormen

Vectra Pipet tegen vlooien en teken

Ze eet niet, gal overgeven en dat 2 dagen lang.

De dierenarts denkt dat ze niet tegen de ontworm producten kan. De Da zegt, er is maar een manier om daar achter te komen en dat is nog een keer gebruiken.

Op aanraden van de dierenarts kreeg ik ontworm Endogard en onvlooi middel Advantix.