Soran Bart: auto zitje

Maandag 01 maart 2021

Soran Bart en zijn auto zitje: met de auto naar de plek om te gaan: wandelen, naar de dierenarts, naar de puppy curcus...nu groeit hij uit zijn auto zitje...- we verwachten dat hij binnenkort zijn auto rijbewijs haalt!

16 januari: Na eerst wat piepen, heeft hij de rest rustig liggen slapen en maakte thuis gelijk de echte winter mee: SNEEUW! Na de wandeling ligt hij zwaar te slapen.

13 februari: Bart gaat a.s. dinsdag voor zijn derde prik en eveneens Rabiës voor puppen en kennelhoest en tevens wordt hij weer geheel nagekeken. Gewicht is nu 10,4 kg. Hij krijgt zijn eten 4x per dag (8u/12u/ 16u en 20 u 75 gram per keer. Hij is super actief en wij ook!!

Soran Bart: 10,4 kg (13 februari) bij de dierenarts 11,25 kilo (15 februari)

1 maart 2021: het gaat erg goed met Soran Bart. de prive puppycurcus ging ook goed en hij was erg slim in de klas en luisterde erg goed. Het is een lieverd! zo blij met hem. Hij groet nu uit zijn mandje in de auto. Op zoek naar een nieuwe...Hij groet nu uit zijn mandje in de auto. Op zoek naar een nieuwe...*zo ligt hij ook dikwijls in zijn grotere mand in de auto maar die wordt ook al te klein, zie foto

Terug naar nieuwsoverzicht