Dierendag

Zondag 04 oktober 2020

het is Dierendag vandaag,

mijn moeder heeft een bal voor haar gekocht, samen met een koekje en mijn schoonmoeder heeft een "led" bandje voor in de avond gegeven, zodat de hond verlicht is, verder hebben we een nieuwe bal gekocht voor haar Chuckit! ball launcher om de bal verder weg te gooien, deze bal blijft drijven in het water en is van Chuckit! zelf, maar zover: een tennisbal werkt ook prima.

we zijn gaan wandelen, langs de koeien, paarden en schapen en tegen de avond: kwam ze nog een lekker stukje grond tegen om even doorheen te rausen, verder hebben we ook gespeeld, want een nieuwe bal: is altijd goed! ze reageert trouwens nauwelijks op de dieren, kortom: laat de beesten maar lekker grazen en laat mij maar lekker rausen!

de bal, die mijn moeder gegeven heeft: die laat ik bij mijn ouders liggen, daar kan ik mooi mee apporteren: wat ze prima kent! meestal fiets ik naar mijn ouders toe en dan mag ze tussendoor even in de niers plonsen: een brug met water, waar ze even kan drinken en rusten voordat we verder fietsen, dan komt ze al moe en voldaan bij mijn ouders: daar neemt ze even rust, voordat we terug fietsen. 

mijn ouders zijn blij met de hond: ze is lief, ze luistert goed en is rustig, dus ze wordt daar ook verwend met lekkers en dus ook met een bal. de bal is niet zo stevig, dus ze mag alleen ermee apporteren en daarna leg ik de bal weer weg, want anders gaat ze eraan knagen en is de bal zo kapot, dat zou jammer zijn, dus zo houden we de bal ook heel. 

Terug naar nieuwsoverzicht