OPROEP: "Rasweekend" met z'n allen in 2022

Zaterdag 04 december 2021

 "Rasweekend" met z'n allen in 2022

Dakota, Vida, Yada en Izzy: We komen! Huisje geboekt, bench staat klaar voor ons!

Soran Bart: We komen: huisje geboekt!

Ava Kira, Ezran Dundee, Abby Lavie, Ellis Coco: hun hebben een reactie gegeven.

We hebben zelf geboekt:

Aankomst:

10-10-2022

Vertrek:

17-10-2022

Chalet Strandleeuwerik

Ingang: Secundo

 

4 december 2021:

Soran Bart: We hebben geboekt!

Aankomst:

14-10-2022

Vertrek:

17-10-2022

Chalet Zwaan

Ingang: Primo

waarschijnlijk komen mijn ouders ook mee!

Border Collie en Down Under weekend
Kortingscode: borderdown22

 

Ava Kira: We vinden het een leuk idee, maar is pas in 2022

Ezran Dundee: Rassenweekend, doen we maar niet, is bij ons in de "achtertuin". We komen wel gezellig even langs. - Op (gast) visite bij Chalet Strandleeuwerik (Claudia en Harry) - Vakantie park is prima: het is de laatste jaren flink gemoderniseerd en ligt tussen bos en dorp.

Abby Lavie: Ik weet alleen niet of ik het red. Oktober en november moeten we wat naar huis moet naar huis halen. Koeien moeten naar hun winterverblijven. Kalfjes moeten bij hun ouders weg. Lammeren van half jaar en ouder moeten opgevangen worden. Al met al is het dan een super drukke tijd. Ik kan pas tegen die tijd zeggen of het lukt of niet.

- Abby Lavie: Mocht het vanwege tijd niet lukken om te boeken, dan kun je logeren bij Claudia en Harry in het huisje, maar we mogen maximaal vier honden meenemen en we hebben er vier, dus misschien kunnen andere personen eventueel ook een bed vrij hebben en anders wel ruimte voor de honden, want niet iedereen heeft het aantal maximale honden. - Samen komen we vast wel tot een oplossing hierin.

Ellis Coco: Ik vrees dat het vakantiehuis niet echt ons ding gaat zijn, bedankt voor het aanbod en ik hoop dat je een leuke club bij elkaar krijgt.

6 september: Bedankt voor je uitvoerige mail, de vakantie is inmiddels voorbij en het “normale” leven wordt hier weer opgepakt. Ik begrijp uit je mail dat ik eerder duidelijker had moeten zijn.
Wij hebben er geen enkel probleem mee op jullie met enige regelmaat op de hoogte te houden van Coco haar ontwikkelingen. Toch ervaren wij niet de behoefte om, naast alle activiteiten die we nu ondernemen met haar, andere hondenbezitters te ontmoeten.  Dit geld dus ook voor de gezamenlijke ontmoeting in 2022. Ik hoop dat jullie dat kunnen accepteren.
Voor nu start volgende week de hondentraining weer en gaan we waarschijnlijk nog een weekendje naar de Ardennen met Co. tevens hopen we na haar 1ste verjaardag de eerste stappen richting canicross te kunnen maken, ze heeft er voldoende energie voor.

Izzy: We hebben de oude eigenaars laten weten over "rassenweekend", aangezien hun ook nog steeds cattle dogs hebben: "ik zou haar dolgraag willen zien, maar wederom het gaat om de welzijn van de hond: het is een trigger voor de hond en het zou haar van streek kunnen maken." Rassenweekend: het is altijd leuk voor de mensen en voor jullie. We zijn heel blij met jullie (Claudia en Harry)

- Iedereen heeft het druk en vanwege financiële kosten: dus we dachten, we laten de planning alvast aan iedereen weten, want nu kan iedereen ook boeken wat iedereen fijn vindt. Bij boeken: ik heb vooruitbetaald een klein bedrag, dus reserveren hoeft geen probleem te zijn. We hebben voor de zekerheid iedereen een email gestuurd met informatie hierover (21 juni 2021) en alle recente informatie die we weten, staat ook in de "Blog"

Terug naar nieuwsoverzicht