Ava Kira: Hondentuigje/halsband

Zaterdag 05 juni 2021

Ava Kira: Tuig gebruiken we in de fietskar en op plekken waar ze niet los kan of niet mag. Prettige bijkomstigheid is dat ze dan ook niet trekt. En verder gewoon klik halsband, die is haast te klein, nieuw ligt klaar. 

Trixie hondentuig trekking oceaan blauw

RIXIE Hondentuig Trekking is een comfortabel hondentuig met zachte voering en traploos verstelbare buikriem en nekgordel, voor een perfecte pasvorm. Ideaal voor lange wandelingen zonder ongemak! Dit fijne tuig van singelband heeft een zachte voering, waardoor het heerlijk comfortabel draagt.

TRIXIE Hondentuig Trekking is een comfortabel hondentuig met zachte voering en traploos verstelbare buikriem en nekgordel, voor een perfecte pasvorm. Ideaal voor lange wandelingen zonder ongemak! Dit fijne tuig van singelband heeft een zachte voering, waardoor het heerlijk comfortabel draagt. Op de buik vind je een extra aanlijn-ring en het tuig is voorzien van extra oogjes om bijvoorbeeld de hondenpenning of een lampje aan vast te maken. Ontworpen in overeenstemming met het dierenwelzijn volgens wet en regelgeving!

  • Comfortabel hondentuig
  • Aangenaam draagcomfort door zachte voering
  • Van singelband
  • Traploos verstelbare buik- en nekgordel voor een goede pasvorm
  • Met extra aanlijn-ring op de buik

Martin Seller Basic klikhalsband

Met deze comfortabele, verstelbare halsband rond zijn nek gaat jouw hond vrolijk mee wandelen. Ook aan de baas is gedacht, door de handige kliksluiting kun je in één beweging de halsband vast- en losmaken. De halsband is bestand tegen trekken en rukken doordat de ring, waaraan je de looplijn vastmaakt, aan een extra lus aan de binnenzijde van de halsband is bevestigd. Door de lus en de ring wordt de trekkracht van jouw hond vermindert en gaat de halsband extra lang mee.

Specificaties:
Kleur: lichtblauw
Geslacht: unisex
Materiaal: nylon
Nekomvang: 30-45 cm
Breedte: 1,6 cm
Geschikt voor: middelgrote hondenrassen

Zaterdag 16 januari 2021

Merk: Rogz Alpinist hondentuigje.

Maat is M

Je hebt twee soorten: een instap model en een ander model waar hij eerst met zijn hoofdje door moet:

dit tuigje is waar hij eerst met zijn hoofdje erdoor heen moet.

We kijken straks wat goed voor hem werkt: halsband of tuigje

Groetjes Soran Bart!

 

Hondentuig Alpinist

Dit blauwe hondentuig van Rogz komt uit de serie “Alpinist”.Deze serie is gericht op de avontuurlijke baasjes die graag lang met hun hond op stap gaan, ook in ruwer terrein. De hondenhalsbanden, hondenriemen en hondentuigen zijn van uitstekende kwaliteit en allemaal gemaakt van zacht soft webbing nylon. 

De sterke ringen zijn door Rogz zelf ontworpen, hebben geen lasnaden en zijn gemaakt van gegalvaniseerd chroom, dat ongevoelig is voor aanslag.

Het hondentuigje is gemakkelijk verstelbaar. Het model is ontworpen zodat de druk op de nek van de hond verplaatst wordt naar de borst, waardoor het tuigje erg comfortabel is voor de hond.

De RogLoc™ sluiting is gepatenteerd en biedt u een supersterke kliksluiting.

 

Claudia en Harry: we hebben een halsband maar zover gaan we ook een tuigje proberen, omdat je daarmee ook kunt afwisselen. We kennen zover alleen halsband, dus de ervaring met tuigje, willen we ook eens ervaren.

Hondenriem Multi Purpose Alpinist Oranje

Deze oranje hondenriem van Rogz komt uit de serie “Alpinist”. Deze serie is gericht op de avontuurlijke baasjes die graag lang met hun hond op stap gaan, ook in ruwer terrein. De hondenhalsbanden, hondenriemen en hondentuigen zijn van uitstekende kwaliteit en allemaal gemaakt van zacht soft webbing nylon. 

De hondenriem is uitgevoerd in soft webbing nylon, dus zacht voor de hond én voor uw handen, en versterkt met ronde plastic componenten.

De riem is uitgevoerd in stevig nylon en heeft twee sterke musketonhaaken.

De hondenriem is drievoudig verstelbaar: 1,1 meter - 1,3 meter - 1,6 meter

Kleur: oranje.

We hebben deze genomen, zodat ik met twee honden tegelijk kan wandelen, die vastzitten aan een lijn, de lijn verleng ik dan door een andere hondenlijn erbij te gebruiken.

We hebben meerdere honden: extra hondenriemen in huis, is nooit overbodig.

 

Terug naar nieuwsoverzicht