Abby Lavie: Duitsland reeën kijken

Dinsdag 11 mei 2021

11 mei: Voor de aller eerste keer mee op de hoogzit. genoeg te kijken!

Ik had verwacht dat Abby na zo'n lange reis onrustig zou zijn, maar ze is super rustig en zit heerlijk alle kanten op te kijken! Groetjes en een dikke poot uit Duitsland. P.s. Ze ziet de reeën eerder dan ik (of ze hoort ze eerder dan ik)

Zo’n hoogzit, dat bevalt me eigenlijk wel. Kunnen we die ook niet thuis krijgen? Dan kan ik daar alles nog beter in de gaten houden.

Abby komt elke dag in de auto. Maakt daar ook geen enkel probleem van. Als ik "auto" zeg, springt ze er al zelf al in. Ze ligt keurig netjes altijd op de achetrbank. Ik heb inmiddels een auto bench gekocht, maar dat vinden we beide maar niks en zo gaat het prima. Ik had verwacht na een reis van zes uur dat ze wel haar energie kwijt moest hebben, dus had ook niet verwacht dat ze zo heerlijk zit te kijken om zich heen Ik had meer verwacht dat ik een dwarse puber zou hebben. Een hond is natuurlijk ook niet als de andere. Dat heb je met mensen toch ook? Ik hou niet van groentesoep, maar mijn kinderen wel.

Tantetje hier, had er een handje van afgelopen week om heel hard weg te rennen als ik riep. Maar ik ben niet een keer boos geweet, dus nu komt ze weer bij mij. (ook al heb ik meerdere malen al tot tien moeten tellen hoor) wat ze nu vervelend vind is om vast te zitten in het veld. Maar het is nu een grote kraamkamer, dus heeft ze pech. Ze heeft nog mazzel dat ik een lange lijn heb. Maar ik wil het niet op mijn geweten hebben dat ze een kalfje oid pakt. (we krijgen de afgelopen weken al genoeg meldingen van los lopende honden die ons vee hebben aangevallen)

te moe, toch maar even gaan slapen. Wel spannend hoor, zo'n hokje op palen. Ik kan nu zoveel zien!

13 mei: schilderen: ik was het niet hoor

14 mei: Als ik het helemaal niet meer snap qua geluid, dan ga ik wel even achter mijn baas zitten omdat ik het toch niet zo vertrouw

Terug naar nieuwsoverzicht