Yada en Silver: naar de dierentuin

Zondag 14 augustus 2022

We gaan naar Dierenpark Amersfoort.

Vandaag dierentuin, zijn tot 20.00 uur open, heel de dierentuin moet gericht zijn dat honden meekomen dus overal staat waterbak, volgens zeggen. Dus we gaan laat in middag erheen. Paar uren dierentuin, met paar honden. Claudia's ouders gaan ook mee en we gaan dus weer met z'n allen - Claudia en Harry

Aapjes vinden ze wel leuk, maar beren: die waren aan het vechten, dus daarvan zijn bucky en silver nu bang van, hopelijk gaat bij ander park beter want de beren staan gelijk bij de ingang en is dan lastig te vermijden. Vandaag gaat Silver mee, bucky is al meegeweest dus een andere hond mag nu mee en we gaan dus weer met twee honden. 

Harry heeft pannenkoeken gebakken. 

Claudia drinkt wijn

Vanochtend met Bucky getraind - Claudia

Normaal ook met Vida en Izzy trainen maar ging niet door vanwege dat instructeur ziek is - Harry

We zijn ook weer thuis van de dierentuin, rond 22.30 uur thuis. Het weer, viel mee met de warmte, en later was het best afgekoeld. We hebben de honden veel water kunnen laten drinken en gemakkelijk kunnen afkoelen. 

 

Honden waren nergens bang voor: geen enge beren gezien in hun beleving maar we hebben wel beren gezien. 

 

Ook hebben we grote katten van dichtbij gezien. En behoorlijk veel apen, grote en kleine jonkies hebben we daarvan gezien. Hier en daar ook andere jonkies. Park was mooi opgezet en we hebben heel wat kunnen bewandelen. Kortom, leuke dag gehad. 

 

Terug naar nieuwsoverzicht