Adventure box

Donderdag 17 december 2020

Hun karakter komt elke dag steeds meer naar voren, dus dat is mooi om te zien en om waar te nemen. Zover geeft het hier wel rust: moederhond doet goed mee met moedermelk geven en dat wordt nu minder, want de puppy's krijgen tandjes en dat is op dit moment goed aan het doorkomen. Verder heb ik wekenlang langs de werpkist geslapen, moederhond meegeholpen met de puppy's, zodat de hond rustig kon liggen en routine is toch anders, dus ze moest er ook regelmatig in de nacht eruit. Verder heb ik de hond meegeholpen door puppymelk te geven aan de puppy's en nu krijgen ze toch al volwaardige voeding in een prak vorm, verder zijn de puppy's nu speels en ontdekkend, dus ik heb elke keer wel een nieuw speeltje voor ze, of ik kom weer langs met de poetsdoek en de stofzuiger, dat vinden ze minder maar de reactie daarop is ook wisselend, soms durft de puppy het toch wel even op te nemen tegen de stofzuiger...als ze spelen met ekaar, dan zijn ze uitdagend tegen elkaar, ze kunnen ook goed klimmen als ze willen.

Dus als we binnenkomen: het is nu een gezellige zangkoor en het is nu al gezellig: dus we hebben er straks moeite ermee als die gezellige drukte weg is. Verder creëren we rust door de vragenlijst, anders mogen we mensen bellen en alles zelf op papier zetten: eerlijk gezegt hebben we daar geen tijd voor, mijn man heeft een eigen bedrijf en ik zorg dat de hond en de puppy's geen aandacht te kort komen, dus daarom zijn we al bezig met de puppy's zinderlijk te maken: is toch even acht puppy's iedere keer proberen te vertellen dat ze op hun eigen honden toilet mogen, maar geduld wordt vast beloond.

Verder heb ik ook mijn eigen werk, dus het is wel handig met een eigen bedrijf: kunnen we toch goed combineren met elkaar, maar onrust komt later, dan hoop je dat je goed eraan hebt gedaan: goed thuis, aandacht voor de hond etc. en dan hebben we er geen controle er meer erover...dus mag ik de puppy's "loslaten" en dan is het leuk, om foto's etc. te ontvangen, vooral omdat we de puppy's ook goed leren kennen, vooral op jonge leeftijd: je merkt zo vlug de karakter en verschil in gedrag op van elkaar: elke dag leren ze wel iets erbij, dat is een hele ontwikkeling. Mijn man: die gaat over de kosten, want al die aandacht: kost ook geld.

Terug naar nieuwsoverzicht