Zoe (Janske en de roedel)

Vrijdag 20 augustus 2021

30 augustus, ze wordt zwaar, nog plm 2 weken te gaan. Ze heeft al bij de vorige baas een nestje gehad. De reu heet Rocky, uit Heeswijk Dither, kennel van de hazelberg.

De zwart witte hebben we vorige keer voor Sofie gehad, maar die konden we niet kiezen, want hij is de papa van Zoe.

De zwarte dekreu konden we niet voor Zoe gebruiken, omdat het de papa van Zoe is. Die heeft de laatste jaar geleden wel Sofie gedekt, maar daar hebben we geen hond van gehouden.

17 september, Zoe, deze ochtend naar dierenarts, omdat ze nog steeds niet bevallen is. Echo liet een levende pup zien en daar wacht ik nu op...(helaas want er waren 4 reserveringen) Zoe is gezond maar wel onrustiger.

17 september:

- wanneer mag ze bevallen? Afgelopen dinsdag.

gewoon wachten zei de dierenarts. Zoe heeft brok laten liggen maar nam nog wel snoepjes aan.

Dixie had er ook 9 en dachten er 5 te hebben gezien, dat was 4 jaar geleden.Dixie heeft wee opwekkers gehad en was uitgeput. 8 pups zo en de 9e bleef zitten na paar uur nog: toen keizersnede.

Zoe wil in haar bench, maar dan kan ik haar niet helpen, als nodig...

Ze is wel wat onrustig, maar dat kan ook omdat John weg is, ze kan die niet missen.

ik wacht wel af...

20 september: Och arme, pup heeft het niet gehaald...Leefde bij uitnemen, ze hebben drie kwartier geprobeerd, maar ging zienderogen achteruit. Zoe haar pup, deze ochtend keizersnede maar niet gehaald... Zoe maakt het goed gelukkig en hoeft nooit meer pups te krijgen van ons.

Terug naar nieuwsoverzicht