Bucky: agility les

Zondag 21 november 2021

14 november: Agility les voor Bucky was leuk, hordes op de grond en eroverheen lopen. Daarna een vierkant vol met verschillende voorwerpen/ondergronden en laten snuffelen en onderzoeken. Ondertussen ook gewerkt met een clicker en belonen. 

15 november: Clicker werkt zover wel leuk, krijg de aandacht van Bucky en zover heb haar al twee keer zover gekregen dat ze ligt op commando, in ruil voor snoepje natuurlijk, maar begin is er

21 november: deze commando's zijn we mee bezig. Ik heb nu een blauwe clicker omdat ze een nieuwe voor me heeft besteld. Over hordes lopen: ging beter, door drie hoepels door lopen en over een lijn lopen van verschillende materialen/voorwerpen met verschillende ondergronden en verschillende hoogtes. 

Zit

 

Lig

 

Hand aanraken (lege hand) met neus en met andere hand snoepjes geven

 

Clicker gebruiken = snoepje

 

1,2,3 en dan snoepje geven, of commando "let op" en snoepje geven, bij 1,2,3 tijd tussen de 1 pauze 2 pauze 3 snoepje steeds langer laten wachten. hond moet naar je kijken: aandacht krijgen door 1,2,3 en "let op" te zeggen 

28 november: blijven op "plaats" op bakje: "up" en "laag" en blijven zitten dus "zit" en "blijf" 

Verder door de tunnel heen en over de parcours lopen: de verschillende de hoogtes en over de palen die op de grond liggen.

Terug naar nieuwsoverzicht