Ondernemer asiel, pension, cattery en kennel

Donderdag 24 februari 2022

Ondernemer asiel, pension, cattery en kennel

Aeres Training Centre Barneveld

Aeres Training Centre Barneveld is marktleider in Nederland op het gebied van dierverzorgingsopleidingen en -cursussen voor volwassenen. Als onderdeel van Aeres zijn wij al meer dan 35 jaar hét kenniscentrum voor professionals en hobbyisten. Alles over dierverzorging leer je dus bij Aeres Training Centre Barneveld.

Met het grootste aanbod beroepsopleidingen gericht op dierverzorging, zijn er tal van mogelijkheden om van je liefde voor dieren je beroep te maken. Afstuderen doe je met een officieel certificaat. Aeres Training Centre Barneveld staat in de wereld van dierverzorging voor kwaliteit.

 

Open dag 13 november

Tijdens deze dag ontvang je alle informatie over onze opleidingen zoals de opleidingsinformatie, presentaties, dierpraatjes en mini ondernemingen van de huidige studenten. 

Ik ben naar de open dag geweest: leuke school, mooie indrukken van de school gekregen en inzicht in het curcus materiaal, verder hier en daar gesprekken gehad met docenten.

30 januari: rondleiding gehad bij honden en katten asiel.

1 februari 2022: ik ben vrijwilliger bij het honden en katten asiel. Vandaag eerste dag.

Dierenopvang mogen na 2 weken het gevonden dier aan andere eigenaars meegeven. Dus als je de hond en kat verloren bent en niet terug vindt binnen twee weken: dan ben je je dier kwijt want dan is het dier hoogstwaarschijnlijk verkocht naar een andere eigenaar of nog in opvang maar dan is de dierenopvang de eigenaar en niet de oude eigenaar die het dier oorspronkelijk had. 

21 februari: Ik heb een tablet aangeschaft voor school:

mijn studie klapper voor "Ondernemer asiel, pension, cattery en kennel"

staat digitaal namelijk en in de les behandelen we ook de leerstof.

24 februari: eerste lesdag voor "Ondernemer asiel, pension, cattery en kennel"

Foto: in de trein tijdens Corona.

1 maart 2022: vrijwilliger functie is omgezet als stage bij het honden en katten asiel.

30 juni 2022: stage is officieel beëindigd, bij het honden en katten asiel, omdat ik nu ongeveer 80 uren aan de katten heb besteed en nu mijn tijd wil benutten aan mijn eigen honden en katten.

Curriculum vitae: 27 april 2022 - 17 juni 2022 stage bij honden en katten asiel

 

Terug naar nieuwsoverzicht