(20 juli) Trouwdag
(20 juli) Trouwdag

(20 juli) Trouwdag

Trouwdag

20-07-2007 -20-07-2021

Hebben jullie, als honden eigenaars nog een verandering gemaakt betreft jullie auto, sinds dat je een hond hebt? - Wij wel

We hebben wel een voorgeschiedenis met auto's, maar dat heb ik niet bijgehouden:

Chevrolet Spark:

Chevrolet Spark: Heb ik, samen met Harry gewonnen bij een loterij, maar hebben ze bij ons thuis gestolen: dus auto gestolen en omdat ik met regelmaat in de bossen aan het trainen was: mijn fitness equipment hebben ze ook gestolen wat in de auto lag. Ik had ook net een nieuwe Michael Kors portemonnee: ook gestolen maar dan binnenshuis en ook mijn zonnebril - Mijn trots is ook weg en mijn gevoel van veiligheid: vooral omdat ik thuis was toen dat gebeurde! (11 maart 2014)

Ik heb de fiets een tijd gebruikt (ongeveer een jaar tijd), totdat we weer een nieuwe auto hadden

Renault Kangoo:

Renault Kangoo (gekocht op 3 oktober 2015) met deze auto hebben we heel wat meegemaakt, om maar iets te noemen: naar run events, met de hond(en) naar de bossen of waar je ook wilt wandelen etc. de honden naar de gehoortest, met de hond(en) naar onze ouders op visite, op vakantie: weekend weg en natuurlijk werk verkeer

na 6 jaar tijd, is het tijd voor een andere auto:

Peugeot Partner Tepee Gris Shark

Peugeot Partner Tepee Gris Shark (ophalen 20 juli 2021: op onze trouwdatum) We hebben de auto op papier gekocht en we moesten twee weken wachten, want de auto is nog niet binnen, dus ik heb op internet gezocht voor foto's. De kleur van de auto, kon ik niet vinden op internet, wel de type auto. De auto is vergelijkbaar met de Renault Kangoo, alleen hebben we meer zit ruimte: de zit ruimte leggen we waarschijnlijk "plat" zodat we achterin meer ruimte hebben, maar ik denk niet dat, dat meteen nodig is.

Nu ik op deze auto let: ik zie deze auto soms bij het "Snuffelbos" als ik de hond kom brengen en/of kom ophalen. Ik heb met een auto eigenaar gesproken en die persoon gaf aan dat hun 3 kinderen hebben en een hond en dat daardoor de auto geschikt is voor hun. Wij hebben honden en omdat ik de Renault Kangoo gewend ben, wil ik een auto die genoeg ruimte bied voor mijn honden. We krijgen een trekhaak erop en we hebben geen hondenrek, maar we krijgen een hondennet voor in de auto. Een "paraplu bak" hebben we niet erbij.

Omdat we de auto al gekocht hebben op papier, sturen we de autodealer 13 juli een bos bloemen als dankje voor de service: hier en daar krijgen we toch wat extra's erbij en we krijgen een Peugeot kaart voor service onderhoud.

Harry krijgt ook een nieuwe auto: van een Peugeot Boxer (bus), gaan we over naar een Peugeot Boxer "Bakbus" omdat Harry meer ruimte wil in zijn bus. Voor de Peugeot Boxer (bus) hadden we eerst een Renault Trafic.

21 juli: uiteten met mijn ouders

Omdat mijn moeder jarig is geweest (4 juli) (Harry's vader is 6 juli jarig) Krijgt ze van ABC te Velp een "verjaardagskaart" aangeboden. We mogen dan met een "speciale korting" daar uiteten. We gaan dan ook 21 juli daar uiteten: we kunnen dan de Peugeot Partner Tepee uittesten en dan weten mijn ouders ook wat we gekocht hebben: altijd leuk.

Verder is 20 juli (2007) dus onze trouwdatum, dus dat wordt gelijk gevierd met een uitetentje: eerst met het ophalen van de auto en dag erna: lekker uiteten.

Normaal gaan we naar ABC te Velp in de december maand, omdat Harry dan jarig is (12 december) en mijn vader (13 december) maar dit is ook gezellig en feestelijk! Met kerst blijven we thuis, in de zin van dat we dat uigebreid vieren met onze ouders.

Update: de Autodealer heeft de kenteken borden nog niet in huis, dus we hebben de auto's nog niet opgehaald en thuis. Wel mag ik morgen inderdaad een test rit maken met de Peugeot Partner Tepee: de autodealer zet er dan een tijdelijk kenteken bord erop en dan kunnen we ermee rijden. Donderdag morgen, dan mag ik de auto weer terug brengen en dan wachten dat de kenteken borden binnen zijn.

We hebben op onze trouwdag (20 juli) gebak gegeten met onze personeelsleden. Onze buren hebben ons ook gefeliciteerd in style: met gebak erbij. We hebben kamerplanten erbij: Calathea, Bananenboom en een Dwergpalm.

ABC Restaurant:

.☆ Standaard heeft u het basisarrangement: Onbeperkt eten en drinken ( m.u.v. alcoholische dranken).

Een all-in prijs ☆ Alles vers bereid ☆ 10 restaurants onder 1 dak ☆ Vegetarisch & dieet gerechten ☆ Kinderspeelparadijs

Ava Kira en Flynn: van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag en haal ons maar in.