(3 augustus) Abby Lavie: ik ben loops
(3 augustus) Abby Lavie: ik ben loops

(3 augustus) Abby Lavie: ik ben loops

31-07-2021: mijn pluche beest

Meneer uil heeft het loodje gelegd, moet eerst geopereerd worden. Abby kijkt aandachtig toe, hoe haar vriend weer tot leven wordt gewekt.

Abby is er altijd heel voorzichtig mee. Ze heeft een hele collectie inmiddels. Mol, haas en racoon liggen buiten. maar toevallig lag meneertje uil binnen. Gelukkig sloopt ze eigenlijk niks (snel afkloppen) Helaas was de poot van meneertje uil geamputeerd omdat ze samen met Sjors ermee aan het spelen was. Maar we hebben met naald en draad dat verholpen. En na even wat geduld konden ze weer rustig verder met hun spel.

3 augustus 2021: ik ben loops geworden.

We hebben hier drie teven lopen en een reu. We moeten even extra oppassen, maar dat komt goed.

We wonen op een grote boerderij. Als Sjors achter is, is Abby voor, of andersom. Iedereen weet heel goed dat ze nu niet bij elkaar mogen. Sjors is altijd bij Jasper, Abby bij mij (en Fiep en Cato natuurlijk) Ik ben meer onderweg dus Abby ook. Het komt wel goed, het is alleen nu even goed opletten.

Broekjes doen we niet aan, die worden toch alleen maar gesloopt. Ik heb dat nog nooit bij mijn teven gedaan. Ze zijn altijd vrij schoon van zichzelf. Hopelijk is Abby dat ook en nogmaals, we hebben een groot voordeel dat we op een boerderij wonen en ons werk ook altijd buiten is.

Voordeel is ook dat Abby zo wie zo niet heel vaak met Sjors is en zo wie zo niet alleen. De teckels ook niet hoor. Sjors is alleen beetje zo'n ongeleid projectiel. Lieve hond hoor verder, maar het is echt Jasper zijn hond.

(3 augustus) Abby Lavie: ik ben loops