(7 april) Wereldgezondheidsdag
(7 april) Wereldgezondheidsdag

(7 april) Wereldgezondheidsdag

Yada, Vida en Dakota

5 april: opvang gesloten vanwege Pasen

12 april: vandaag zijn Yada en Dakota in bad geweest. Vida is bij de opvang, ze kwam terug met een typisch "grond" geurtje, dus meteen in bad gedaan. de medewerkster van de opvang zei: jullie hond is altijd bezig en geen moment rust. Het gaat goed bij de opvang.

14 april: Vida is bij de opvang in het bad geweest: blijkbaar had ze het warm en stond dus lekker in het bad. De eerste keer voor haar. Super goede vooruitgang dus!

15 april: mooie momenten heeft Yada zo met de andere honden, ze zijn ook mooi rustig in de groep.

20 april: Yada kwam "nat" thuis, heeft mooi vandaag in het badje gezeten

22 april: Harry heeft Yada opgehaald, hij moest toch even rijden om benodigheden te gaan halen: kan hij gelijk de hond meenemen naar huis.

Ava Kira:

2 april: Morgen ochtend naar de schapen, we zijn benieuwd. We willen het een keer meemaken. We gaan snuffelen en werken mag pas 7 of 8 maanden.

3 april: Zo, eerste keer, wij dachten alleen snuffelen maar herder wilde iets meer zien en was dik te vrede: we zijn dan ook uitgenodigd om door te gaan! Dit is elke zaterdag en over paar maanden kan ze in de grote wei. Yvon moet het ook leren. (hoeveel lessen: niet gezegd maar dit klinkt als een goed plan)

6 april: schapen sloffen liggen lekker.

Ellis Coco:

29 maart: Ellis Coco vandaag weer langs de dierenarts en het herstel gaat goed, voldoende rust blijft de key, iets waar Ellis Coco nog wel moeite mee heeft: laatste gewicht 12,2 kg.

4 april: we gaan met pasen met de camper op pad, Ellis Coco gaat mee dus we doen rustig aan.

Ava Kira:

5 april: Pasen aan zee