Dakota
Dakota

Dakota

Dakota, geboren 25 december 2018

6 september 2020 zijn we begonnen met de hondenschool: gehoorzaamheidscurcus, omdat de groep vol zat, mochten we instromen bij de groep, vanwege corona en vanwege haar dracht, zijn we begin november even ermee gestopt. 

in de week van 31 oktober, heeft ze haar agility les gehad, dit was een prive les, we staan hiervoor in de wachtlijst, we gaan hier wel mee door omdat de hond enthousiast is en leergierig is, ze luistert goed en wil ook goed "pleasen"

21 november 2020: de puppy's zijn geboren. We zijn erg blij en enthousiast, maar vooral trots op onze moederhond, omdat de bevalling vlot liep en omdat haar moederlijke instincten erg aanwezig zijn, ze gedraagt zich erg beschermend over haar puppy's en zover we kan zien: het zijn gezonde actieve puppy's, wat een geweldige prestatie van onze lieverd.

16 april: mooi weer is het alweer, dus we gaan weer fietsen. Bij de Niers even stoppen voor rust en voor drinken, daarna weer door fietsen voor de volgende rustplaats en dan gaan we weer verder...

23 april: een touw, was een klosje: heb ik mooi uit elkaar gehaald. Ik heb een groot touw:die mag ook uit elkaar en dan vraag ik gewoon om een nieuw "slopertje"

21 juni: Het is vandaag mooi afgekoeld, na een lange periode van veels te warm weer, is het vandaag lekker koel. Het heeft vandaag geregent en daarna was het droog, de temperatuur was goed te doen.

22 juni: We hebben een boom, die in de tuin stond omgezaagd, dus de honden kunnen spelen met de boomstammen daarvan.

23 juni: we zijn bezig met kersen plukken: we hebben een mooie kersenboom in de tuin staan.