Bucky
Bucky

Bucky

23 september: samen liggen, weltrusten 

28 srptember: spelen in tuin

1 oktober: Mama heeft nieuw speeltje voor Bucky gekocht, mag ze daar mee spelen als ze bij mijn ouders is.

4 oktober: Bucky slaapt vanacht bij mijn ouders. Tot nu toe vindt ze auto rijden ook nog spannend en vanacht gaat ze voor de eerste keer "uit logeren" 

9 oktober: Bucky naar mijn ouders gebracht voor slapen, Ik ben daar nog wel gebleven: eerst thee drinken en dan socialiseren en dan paar uren later ben ik gegaan: zo breng ik Bucky naar mijn ouders toe.

10 oktober: We hadden het leuk hier, dakota mee, eerst naar kermis: oliebollen halen, daarna naar mijn ouders, met Bucky spelen, samen kluiven, samen achter balletje aan hollen, samen drinken/eten. Izzy was vanochtend bij ons in woonkamer: kluiven, izzy spelen met ons. Vida en yada in tuin aan het snuffelen. Nu weer allemaal in woonkamer, kluiven, spelen en Bucky slaapt bij mijn ouders en haal ik morgenvroeg op. Bucky piept al niet meer in de avond gaat rustig liggen en slapen. Papa gaat ze ook zoeken als ze mijn vader niet meer ziet: hij was boven namelijk. Dus zover doet het prima bij mijn ouders. Ouders zijn ook tevreden en blij met Bucky. Mooie honden.

11 oktober: Bucky opgehaald bij mijn ouders: Blij om mij weer te zien en ze mag mee naar huis, bij thuiskomst: Harry knuffelen

Ze kan het goed vinden met de honden. Ze heeft al paar keer alleen bij mijn ouders geslapen, eerste nacht: alleen een nachtje. tweede keer: twee nachten met tussendoor dat we op bezoek zijn geweest bij mijn ouders: in de avond piept ze niet en slaapt ze rustig.

13 oktober: Vandaag laatste inenting gekregen en Rabiës inenting. Ze weegt nu 11 kilo.

Bucky
Bucky
Bucky
Bucky
Bucky
Bucky
Bucky
Bucky
Bucky
Bucky
Bucky
Bucky
Bucky
Bucky
Bucky
Bucky
Bucky