Clémentine 28 maart- 2 mei 2021
Clémentine 28 maart- 2 mei 2021

Clémentine 28 maart- 2 mei 2021

28 maart 2021, ze is thuis gekomen, opgehaald van de huiselijke fokker.

29 maart: Ze purrt al vlug met aanhalen en hengelen vindt ze leuk. Eerst effe wennen maar nu kan ze toch mooi ermee spelen

vanaf 1 april: oogje ziet er goed eruit en geen zalf meer nodig en Clémentine is al goed sociaal met de andere poezen. De socialisatie ging goed: de Europese korthaar poezen, ze blazen wel maar ze vermijden elkaar ook, vanaf 1 april: komen ze wat nader bij elkaar en zie ik ze samen eten en drinken. Langzaam aan wil Clémentine ook spelen, maar de Europese korthaar poezen reageren daar niet zoveel op: ze zijn ook al wat ouder dan de kitten, dus die kindertijd hebben ze ook wel een beetje gehad.

6 april: Dierenarts bezoek, gewicht: 1.54

9 april: ik voel me al aardig thuis. Ik speel regelmatig met "Lucky" haar staart en ze laat me dat doen en vandaag heb ik samen met "Faith" en "Lucky" blikvoer gegeten uit dezelfde bak, dus drie kopjes tegelijkertijd gezamenlijk uit dezelfde bak gegeten. Verder kom ik zelfstandig bovenop de krabton zodat ik lekker in het warme mandje kan liggen. Ik kan daar heerlijk slapen.

12 april: Wist je dat de meeste Maine Coon katten van water houden? Nee? Nou, wel dus! Hun vacht is namelijk waterbestendig om het zo maar te noemen, en zijn eigenlijk zeer goede zwemmers! - wie dat bedacht heeft weet ik ook niet - maar eerste badje zit erop en reageerde gewoon als elk andere kat: water!! WATER!! Neee!!! Ik wil geen badje!!

21 april:

❤❤ ik heb vorige week drie van zulke grappige blokjes gekregen en ik laat ze de hele kamer zien: elke keer liggen ze op een andere plek, dus ik speel er goed ermee.🐾🐾

2 mei: Mooi hoog en overzicht houden 🙂