Ellis Coco
Ellis Coco

Ellis Coco

29 maart: Ellis Coco vandaag weer langs de dierenarts en het herstel gaat goed, voldoende rust blijft de key, iets waar Ellis Coco nog wel moeite mee heeft: laatste gewicht 12,2 kg.

4 april: we gaan met pasen met de camper op pad, Ellis Coco gaat mee dus we doen rustig aan.

22 april: Ellis Coco heeft deze week controle bij de dierenarts gehad en de conclusie is dat ze erg goed hersteld: lopen mag weer uitgebreid en zonder verdere complicaties hoeft ze niet meer terug.

Verder maakt deze dame het goed. Lessen gaan uitgebreid worden met groepslessen vanaf mei dus dat is ook leuk. Verder houd ze ons goed bezig en zien we haar per week vooruit gaan. Geen puppycurcus maar gehoorzaamheidstraining oid. Laatste week woog ze 13.4 kilo, zal nu wel rond de 14 kilo zijn. Thuis gaat goed hoewel onverspelbaar kindergedrag een uitdaging blijft.

8 juni: Het gaat goed met Ellis Coco, zoals je weet is haar heup goed hersteld en ze lijkt er geen last ervan te hebben. gewicht was ongeveer 2 weken terug (24 mei) 17.5 kg. Inmiddels de laatste inentingen (Rabiës) gehad en gezond verklaard door de dierenarts. Ze doet het verder goed op de training en we zien veel vooruitgang. Verder nog genoeg om aan te werken, nu lijkt het blaffen toe te nemen, misschien pubertijd. Dus ze houdt ons goed bezig. Nu op naar een mooie zomer met haar!

Camper gaat prima, howel de camping nog wel veel indrukken zijn voor haar. verder gaan wij niet voor een certificaat. We trainen door en gaan na de zomer sport en spel erbij doen. Afhankelijk van of het mag wordt het deze zomer Noorwegen met Ellis Coco, we gaan het beleven.

24 juni: Bedankt voor de kaart. Op naar een mooie zomer! - Noorwegen is nog niet open, dus blijft spannend. Anders vinden we wel een ander reisdoel. Nu vooral druk met Ellis Coco, lijkt al aardig aan het puberen te zijn dus dat vraagt de nodige creativiteit, zeker als er dan ook nog twee schilders rond het huis lopen. Mooie trainingsituaties levert het zeker op. We zijn hard aan het werk met haar en zowel de trainster en de dame van de opvang hebben er alle vetrouwen erin. Veel beweging afgewisseld met rust en hersenwerk dus de komende tijd!