Izzy Bella Donna: Onze roedel
Izzy Bella Donna: Onze roedel

Izzy Bella Donna: Onze roedel

23 februari: Het trainen gaat op z'n gemakje, de volwassen honden zijn al een mooi voorbeeld, ze heeft respect voor de andere honden. De basis kent ze en voor de rest moet ze een gelukkige pup kunnen zijn en sociaal hier in huis met de andere zeven honden, waarvan een hond een puppy is en haar beste vriendin is, soms is ze ondeugend maar dat is gezond.

23 april: ik en mijn vriendin: twee grote pups, Eva is 7 weken ouder, ze zijn net zo groot

7 juni: Ze is heel druk met spelen met de andere hond. Bench rust is bijna onmogelijk, want het is een bom energie. Verder hebben we nog twee Springer spaniels, die zijn heel rustig, onderdanig en braaf. De oudere honden zijn wat rustiger. Onze Janske, is bijvoorbeeld 3 jaar oud. Het gaat heel fijn en goed in de roedel. Verder hebben we nog Dix en Driek en dat gaat ook goed. We hebben ook nog een rode cattle dog, die is naar de pup onderdanig toe. Graven in de tuin mogen ze hier gewoon. Ik hou van mijn honden en zorg goed voor ze, gisteren, vandaag en morgen.

De jachthond puppy gaat aan een curcist over, omdat John beseft dat hij geen nazoeken meer kan doen. 11 juni 2021: Vandaag komt er iemand voor de jachthond kijken.

15 juni, Eva is gisteren (14 juni) meegegaan naar België, waar ze vele nazoeken mag doen met haar lieve nieuwe eigenaresse, ze krijgt een actieve toekomst, waar de dashbrack (Alpine Dachsbracke) voor bedoeld is. Het gaat tot zover dus heel goed met haar.

Eva gaat iedere twee weken terug komen om zweetwerk te trainen bij John. Ze zit in een roedel met jachthonden binnenshuis. Dat gaat goed, zegt de nieuwe eigenaar.

Izzy Bella Donna, Ze mist Eva wel, dat merk je, behalve als ik haar 's morgens mee neem naar de bossen, dan is ze gelukkig en graast ze als een koe.

Claudia, Harry, hartelijk dank voor de mooie kaart met warme tekst...

Echt heel liefdevol, ik schoot een beetje vol, moest lachen door mijn tranen heen. Super bedankt voor jullie steun en een fijne avond, Ik hou jullie op de hoogte.

25 juni 2021: We hebben Izzy opgehaald en ze is nu weer bij ons thuis - Claudia en Harry

2 juli: hoe gaat het nu met de roedel? Het is nu een stuk rustiger, alhoewel de rode cattle Bessy ook erg aanwezig is. John is een stuk meer ontspannen, geen stress meer voor hem, ook omdat hij de zorg voor Eva niet meer heeft: dubbelop rust nu voor hem en dat is mede dankzij jullie (Claudia en Harry).