Abby lavie: ziekte na Almere
Abby lavie: ziekte na Almere

Abby lavie: ziekte na Almere

20 juli:

We wisselen met voer af met brok en vlees, Abby Lavie heeft een poosje op licht verteerbare eten gezeten want ze was ziek, maar ze zit nu weer terug op haar oude eten.

Waarschijnlijk heeft ze in Almere Giardia opgelopen. Vlak daarna werdt ze namelijk ziek. Maar ik ben meteen naar de dierenarts gegaan. Ik heb goede medicijnen gekregen daarvoor en binnen een week was ze weer helemaal opgeknapt.

Gelukkig ken ik mijn honden goed en weet meteen wanneer ik aan de bel moet trekken. Pasta tegen Giardia heeft ze ook gehad, maar blijkbaar had het niet voldoende gewerkt. Gelukkig is ze snel opgeknapt, daar was ik echt blij om.

We hebben een super dierenarts, die kunnen we dag en nacht bellen. Hij zei ook: kom maar meteen, ik ben op de praktijk.

Ik overleg ook heel vaak met hem. De pauw was ook ziek en dan zegt de dierenarts: dat moet je even zus en zo doen. Of er is iets aan de hand met het ander vee: het is nooit een probleem. En meestal heb ik wel de spullen in huis, dus behandel ik zelf. Alleen Abby Lavie kon ik niet zelf doen.

Toen mijn overleden man zo ziek was, kon ik verpleegster worden, nu ben ik bijna dierenarts (lach smiley) Mensen en dieren lijken wel qua gezondheid op elkaar en het is vooral kijken. Gedraagt een mens of dier zich anders dan is er vaak wat aan de hand en dan is het even puzzelen wat.

Ik ga nu even boren, ik mag even een tv ophangen in mijn hobby kamer. Tot later!

Loopsheid: ik had er al rekenschap mee gehouden, ik dacht laatst al, het kan nooit heel lang meer duren.

Abby lavie: ziekte na Almere
Abby lavie: ziekte na Almere
Abby lavie: ziekte na Almere