Nest 21-11-2020
Ouders

Nest 21-11-2020

21 november 2020: de puppy's zijn geboren

De moederhond is aanwezig bij het nest. De dekrue is niet aanwezig bij het nest, omdat dat niet onze eigen hond is.

Profielschets van de reu
Deze reu, is een beer van een hond, Een grote knuffelbeer met typische karaktertrekken van een cattle dog: het jachtinstinct is tamelijk hoog. Als 8 weken oude pup is hij op een boerderij gezet en heeft hij daar altijd zijn eigen “ding” mogen doen. Naast wandelingen, heeft de eigenaar een binnenbak (houder van paarden) waar meerdere keren per dag met hem met de frisbee wordt gespeeld.

Profielschets van de teef
De teef, wordt omschreven als een blije vrije pup die niet heel snel onder de indruk is van nieuwe ervaringen en indrukken. Ze bijt niet en heelt niet als puppy en dat doet ze ook niet nu ze ouder is, ze begint nu te heelen, maar we denken dat dat komt omdat ze drachtig is. Ze is lief en zachtaardig, net als de reu een “echte dame” die van knuffels houdt. Ze is niet “blaf graag” maar wel waaks en alert. Ze wil de baas graag “pleasen” daardoor is ze een goede werkhond, verder verwachten we dat ze zich ontwikkeld als goede speurhond en in agility, ergens in springen en op springen is dan ook geen onbekend terrein. Ze woont samen met katten, omdat we de puppy’s huiselijk opvoeden, worden de puppy’s opgevoed met katten. - De moederhond heeft een schofthoogte van 52 cm.

De puppy’s

We verwachten bericht te geven aan de nieuwe eigenaar om een afspraak te maken wanneer de pup haar/zijn entree te mogen doen in zijn/haar nieuwe gezin/familie, inmiddels is dan de uitslag van de Baer test ook bekend. Om een goede gezondheid te waarborgen: selecteren we de puppy’s voor de nieuwe eigenaren, omdat we daarbij ook kijken naar het karakter van de puppy.

In de eerste drie weken, na de geboorte, staat de moederhond centraal met haar puppy’s en ontvangen we dan ook geen kijkers voor de puppy’s, na deze drie weken, kunt u een afspraak maken om vrijblijvend te komen kijken naar de puppy’s, aan de hand van uw schriftelijke introductie. reserveren staat tot de mogelijkheden: u, als nieuwe eigenaar kunt aangeven of u liever een teef of een reu wilt adopteren.

Nest 21-11-2020
Nest 21-11-2020
Nest 21-11-2020
Nest 21-11-2020
Nest 21-11-2020
Nest 21-11-2020
Nest 21-11-2020
Nest 21-11-2020