Ezran  Dundee
Ezran Dundee

Ezran Dundee

Woont in: Dalen, Het ligt ten noorden van de stad Coevorde. Gemeente Coevorden is gevestigd in de regio Drenthe in Nederland!

16 januari: Lieve mama, ik ben veilig aangekomen op mijn nieuwe adres, autorijden is best wel leuk, je valt er heerlijk van in slaap en je mag onderweg gewoon op de parkeerplaats plassen en poepen. Mijn nieuwe oom is wel leuk, alleen als hij blaft schrik ik me een hoedje. Volgens mij zijn mijn nieuwe baasjes wel aardig, tot nu toe nog geen klachten. Lieve groet Dundee.

18 januari: Het gaat goed, weet al waar mijn huis woont en als ik moet plassen (als ik eraan denk) loop ik al naar de deur. Groet Dundee

28 januari: hij leert heel snel, is al zindelijk, gaat al zitten bij een beloning, wacht als onze andere hond ook moet wachten, is verschrikkelijk energiek en heeeeeeel erg nieuwsgierig en ondeugend.

Hij loopt los en komt als je hem roept, soms met beloning, aan de riem gaat ook prima, af en toe naar Glenn rennen, maar geen rare acties. Hij is heel stabiel, herstelt zich snel bij vreemde acties en geluiden en is gek met mensen.

13 februari: Dundee weegt nu 9 kilo

24 februari: Dundee weegt nu 11.2 kilo

13 maart: gewicht 13 kilo

26 maart: 16 kilo

zwaar leven, zoals je ziet: wisselen is begonnen.