Soran Bart
Soran Bart

Soran Bart

Woont in: Maassluis is gevestigd in de regio Zuid-Holland in Nederland

16 januari: Na eerst wat piepen, heeft hij de rest rustig liggen slapen en maakte thuis gelijk de echte winter mee: SNEEUW! Na de wandeling ligt hij zwaar te slapen.

Bart heeft ons vanavond wel bezig gehouden en verkiest te blijven slapen in de eetkamer. Boven in de ben, het bleef bij aandacht vragen. Bianca is om 0u30 met hem naar buiten geweest en ik ben om 02u30 naar beneden gegaan en met hem naar buiten geweest en daarna om 4u30. Hij had behoeftes en waarschuwt nu al! Het is nu 05.40 en hij ligt zwaar te ronken! Ben zelf nu aardig verder gekomen met mijn administratie. Nog een paar avondjes en dan slaapt hij wel door. Hij is super aanhankelijk en kan mij nu geen betere hond wensen! De slaap haal ik wel weer in.

13 februari: Bart gaat a.s. dinsdag voor zijn derde prik en eveneens Rabiës voor puppen en kennelhoest en tevens wordt hij weer geheel nagekeken. Gewicht is nu 10,4 kg. Hij krijgt zijn eten 4x per dag (8u/12u/ 16u en 20 u 75 gram per keer. Hij is super actief en wij ook!!

Soran Bart: 10,4 kg (13 februari) bij de dierenarts 11,25 kilo (15 februari)

Maart:

1 maart 2021: het gaat erg goed met Soran Bart. de prive puppycurcus ging ook goed en hij was erg slim in de klas en luisterde erg goed. Het is een lieverd! zo blij met hem. Hij groet nu uit zijn mandje in de auto. Op zoek naar een nieuwe...*zo ligt hij ook dikwijls in zijn grotere mand in de auto maar die wordt ook al te klein, zie foto

11 maart: nieuw mandje voor in de auto. Ook vandaag eerst naar de dierenarts om te wegen: Soran Bart weeg 15 kilo

14 maart: nieuwe vrienden gevonden, bij de paarden. 

17 maart: Mathieu had hem achter gezet: "het paas cadeau van Claudia en Harry" dus Bianca had hem niet gezien. Mathieu dacht:"wat heeft ze nu weer besteld?" Dus Bianca had hem pas om 23.00 uur opengemaakt (16 maart) en vlug water gegeven.

Soran Bart zegt: Claudia en Harry, ik had jullie al eerder willen bedanken voor deze paasverassing, maar mijn "baasjes" vonden het niet verstandig om mij ermee te laten spelen. Ze hebben geprobeerd mij uit te leggen, dat er zoiets als bloemen uitkomen, maar voor mij is alles eetbaar! Wil jullie wel laten weten, dat ik het reuze naar mijn zin heb. Bianca is mijn favoriet en Mathieu is soms wel eens erg streng! Hij noemt mij ook wel eens lieve deugniet! Ik zelf noem het een ontdekkingsreis. Zal afwachten wat ze bloemetjes noemen en wat Pasen inhoud: ik hou jullie op de hoogte, maar wel harstikke bedankt voor deze verassing en tot horens! Groetjes Soran Bart.

25 maart: Het kraaiennest bij de Lier. Hij heeft nog teveel aandacht voor de vogels in dit vogel reservaat, maar als hij wat meer onder apel is, krijgt hij voor de zekerheid een nieuw aangeschafte GPS tracker For Dogs, zodat we hem altijd kunnen lokaliseren.

27 maart: Hij is aan het trainen (op zijn manier) is flink gegroeid en weegt nu 17.3 kilo

30 maart: eerste waterlating

3 april: Vrolijk Pasen!