Moederdag
Moederdag

Moederdag

7 mei: de hond heeft zelf haar kussen versleept om naar buiten te kijken.

Binnenkort is moederdag: ik ben altijd een "moeder" voor mijn huisdieren en ik heb ook van jongs af aan altijd huisdieren gehad, voornamelijk honden. - eigenaar van honden en van katten. - ik heb geen "kinderen" maar ik vindt het heerlijk om te zien hoe goed de puppy's opgroeien en iedere video en foto wordt erg gewaardeerd, dus we hopen dat jullie allemaal contact houden en ons dat plezier ook blijven gunnen om mee te kijken in het leven van de honden.

Zonder jullie, hebben we niet zo'n mooie website en we hopen dat jullie ook plezier ervan ondervinden om regelmatig op de website te kijken. (We betalen voor de website: het "beheer van de website" doen we zelf) Verder kijken we ernaar uit om (nieuwe) foto's en video's te ontvangen - liefs Claudia en Harry. 

8 mei: Ik mag ook even er "tussenuit", dit doe ik samen met Harry: we gaan dan even naar een Beauty salon: Huidinstituut Beauté, ze kijken dan per afspraak wat je gezicht nodig heeft, Harry kreeg een relaxte behandeling en ik ben door Corona een tijd niet geweest, dus ik kreeg een peeling, maar het resultaat daarvan is vlug te zien: een gezonde glimlach en een stralende huid. 

Ik heb de honden lekkere aardbeien gegeven.

9 mei: het is Moederdag! We gaan in iedergeval, na samen gegeten te hebben naar onze ouders toe en we nemen de honden en katten mee...mama heeft decoratie staan in de kamer: vazen, beeldjes...in iedergeval, waar de honden bij kunnen en dat mag ze eerst wegzetten, omdat het nogal breekbaar is, dus standaard vraag is dan ook: komen de hondjes mee? Mijn ouders vinden het gezellig als ze komen, maar dan zet ze toch eerst even de breekbare decoraties aan de kant.

Abby Lavie:

Zondag morgen, melding van een schaap dat aangevallen is door een hond. Ik mag mee van mijn baas! In een dikke onweersbui op zoek, maar dat kan ik! Mijn baas is super trots. Moet ze nu alleen nog even op de plek houden. Moeilijk joh! Ik mag er namelijk niet heen en opdrijven en dat vindt ik juist zo leuk!

Helaas hebben we een eind aan zijn mooie leven moeten maken. Hij was te beschadigd om er nog iets eraan te kunnen doen. Mooi leermomentje voor Abby, het was de eerste keer dat er geschoten werdt met haar in de buurt. Ze bleef er relaxed onder, gelukkig.

Volgende week mag ze dan ook mee de hoogzit op (Duitsland) Eens kijken of ze daar geduld voor op kan brengen.

De eigenaar van de hond hebben we inmiddels gesproken, die voelt zich schuldig, de hond had het nog nooit gedaan zei ze. Ze gaat in iedergeval de kosten voor vandaag vergoeden.

Ondanks dat ik weet dat Abby niet bij me weg zou lopen, ondanks de pubertijd, zit ze nu altijd vast in het veld: dit om te voorkomen dat ze ook zulke dingen gaat doen, de natuur is nu een grote kraamkamer.

Ava Kira:

Fietskar is gearriveerd terwijl het vrouwtje druk bezig is om hem in elkaar te zetten kijk ik alvast of die wel goed is.